Antwerp Rentals Studios  

Antwerp Rentals    

Antwerp Rentals Apartments 

Home | Studios te huur | Appartementen te huur | Prijzen | Contact | Antwerpen Links | Email

 
Studios te huur

Er zijn twee soorten studio te huur. De eerste soort is een duplex-studio. Het heeft een woonkamer, een kleine keuken en een galerij slaapkamer boven (houten trap zijn in de flat). De andere studio's hebben een grote kamer, die de woonkamer en de slaapkamer samen. Alle studio's hebben een mooie keuken en badkamer, en ze zijn volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien.

De buurt

De locatie is in de buurt van het park - Belgelei op straat en Jacob Jordaen straat - in een van de mooiste neigbourhoods in Antwerpen. Ze zijn nog steeds dicht bij de winkels en cafe's. Openbaar vervoer is ook dichtbij (trams, bussen en treinen).

Antwerpen city center

De woonkamer

In de woonkamer is er een bank, (die kan worden geopend en gebruikt voor het hosten van twee personen) koffie tafel, TV, DVD ... (klik op de foto om te vergroten).

Furnished studio - living room  

 

De slaapkamer

In de slaapkamer is er een dubbel bed, een kast, en een nacht tabel. Het bed is ingesteld met schone lakens, kussens en een boete winter deken.

Furnished Studio - double bed    

 

De keuken

Alle keukens zijn gerenoveerd en heeft een moderne standaard. Zij omvatten een koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, borden, bestek, potten en pannen. Alles in nieuwe staat. 

Studio kitchen - fully equipped  

 

De badkamer

In de badkamer, dat is ook vernieuwd, er is een comfortabel bad, douche en toiletten. Voor warm water is er een ketel of centrale verwarming. Schoon nieuwe handdoeken zijn ook beschikbaar.

Seperate bathroom   

 

Vacation in Israel 

 


 Designed  by  BENCOM  -  2003